06 49 87 2081 info@lyvon.nl

Niets is mooier dan mensen weer hun zelfvertrouwen terug te geven

Ik ben Yvonne Brouwer (1965), en help sinds 2005 mensen in mijn praktijk Lyvon, persoonlijk of in groepen.

Ik heb 20 jaar in probleemgezinnen gewerkt; daardoor heb ik met bijna alle soorten problemen ervaring. Ik weet dat gevoelens van onzekerheid, minderwaardigheid en angst vaak de oorzaak zijn van de huidige ‘problemen’. Je weet niet hoe je met de ‘problemen’ om moet gaan. De juiste hulpbron ontbreekt nog.
Samen buigen we dat weer om in o.a. zelfvertrouwen, zodat je weer verder kunt met je leven, zoals jij dat wil.

Dankzij mijn NLP Master opleiding zie ik niet alleen gedrag, maar ook de mens achter het gedrag. Daardoor kan ik mensen beter helpen, wat ik met veel liefde en respect doe. 

Ik blijf het bijzonder en een cadeau vinden, als mensen hun diepste pijnen en kwetsbaarheid laten zien en mij zo dichtbij laten komen! 

Geleerd om mezelf aandacht te geven en te laten zien

Vroeger heb ik, als kind, geleerd om mensen op afstand te houden. Dat voelde veilig en kon ik niet gekwetst worden. Maar achteraf voelde het ook heel eenzaam en de wereld was te groot voor me. Afsluiten was dus voor mij een manier om mezelf te beschermen.

Door opleidingen en contact met collega’s heb ik mezelf leren kennen en veel ‘ballast’ opgeruimd. Ik heb geleerd om mezelf aandacht en liefde te geven, te laten zien wie ik ben, waardoor ik mezelf kan zijn. Ik kan beter met teleurstellingen en pijnen omgaan.
Daardoor is mijn leven verrijkt en heb ik vele lieve mensen om me heen. 

Door mijn eigen ervaring weet ik hoe het is om je onzeker te voelen, en kan ik goed aanvoelen van wat jij nodig hebt, zodat jouw leven ook weer leuker en mooier kan worden.

Ervaring uit werken met probleemgezinnen

Vanaf 1990 heb ik 20 jaar gewerkt in ´probleemgezinnen´. Daar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met mensen die in de knel zaten. Vaak lag de oorzaak bij gevoelens van onzekerheid, minderwaardigheid en angst.

Ik heb mijn cliënten geleerd die gevoelens om te zetten in zelfvertrouwen en eigenwaarde. Als dat er eenmaal weer was, leken de problemen zich makkelijker op te lossen. En dat is logisch, want wie in zijn kracht staat kan de hele wereld aan.

Met NLP leerde ik mensen beter verder te helpen

In 2001 heb ik de opleiding Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) gedaan, en ben ik NLP Master.

Door NLP leerde ik om mensen met liefde en respect verder te helpen. Ik leerde ook om niet alleen naar het gedrag van mensen te kijken, maar vooral naar de mens achter dat gedrag. Dat is waardevol, want dan zie je pas de mogelijkheden en kwaliteiten die ze zelf (nog) niet zien.
Mensen hebben alle tools al in zich, ze kunnen er alleen door omstandigheden niet meer bij. Ik help je om weer bij je eigen oplossingen te komen.

Daarom help ik nu ook graag anderen mensen over NLP, zodat ze hier ook van kunnen profiteren! Kijk bij de Workshops voor de NLP trainingen die ik aanbied hiervoor.

 

Wil je meer informatie of even kennismaken?

Wil je meer informatie over de workshops, cursussen of NLP? Of gewoon kennis maken met mij?

Bel me dan. Ik hoor graag wat jij zou willen leren!

Lees wat anderen zeggen


Ik heb sinds 2005 meer dan 300 mensen geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Dit is wat enkele van mijn klanten erover zeggen:

Lieve Yvonne,

De eerste paar keer dat je kwam had ik van wat doet dat mens hier en hoe kan ze me helpen. Na een paar keer heb ik geleerd, de rotzooi die in me hoofd zit eruit te gooien en de goede positieve dingen er in stoppen. Ben heel blij dat ik je ontmoet hebt, en er gaat een wereld voor me open.

Heel veel liefs.

Dank je voor alles je bent een top wijf!!!,!=
I.M. (april 2014)

Lieve Yvon,

De stap om naar je toe te gaan was groot, nu ben ik je meer dan dankbaar! Zo onzeker en negatief als ik in het leven stond, zo positief en zelfverzekerd is dat nu. Ik heb heel erg genoten van de keren dat ik bij je ben geweest en van alles wat je me geleerd hebt!

Liefs F.B
(februari 2014)

Hoi Yvon,
Ik begon vrij kritisch aan de NLP cursus, inmiddels ben ik erg blij dat ik deze stap gezet heb.
Ik leer enorm veel over mijzelf en anderen. Verrassend hoeveel van de lesstof direct toepasbaar is in het dagelijks leven, zowel werk als privé.
Naast de inhoudelijke kant nog een persoonlijk compliment:
Super hoe je met alle (best verschillende) deelnemers connectie weet te maken en een heel prettige sfeer creëert waarin iedereen zich veilig voelt. Je weet je passie voor NLP op een prettige manier over te brengen.
Ik ben enthousiast!
S.

Ontvang je graag handige tips voor je eigen ontwikkeling? 

Elke maand krijg je dan tips waarmee ik je laat zien hoe je jezelf verder kunt helpen.  
Klinkt dit interessant? Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in.

Je gaat hierbij akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens het privacy beleid *